onsdag 27 februari 2008

Bilinbrott igen...


Det har alltså hänt igen: Jag har haft inbrott i SAAB:en. Denna gången på Arkivators parkering här i Falköping. De har gett sig på nyckelhålet på passagerarsidan (eftersom förarsidans nyckelhål är halvt förstört sedan förra inbrottet?), men när inte det har lyckats så krossades en ruta varvid de kom in och försökte starta bilen och dra. Det funkade inte heller, istället bröt de av nyckeln i tändningslåset.


För att få igång bilen igen fick jag montera loss och byta ut hela växelspakspaketet eftersom den sitter ihop med det nu obrukbara tändningslåset.

Det måste vart riktiga klåpare som varit igång, eftersom min bil officiellt är utnämnd till en av de bilar i sverige som är mest lättstulna.

När de nu inte kom nånstans med bilen nöjde de sig med att ta bashögtalaren i bakrutan (en billig, rätt dålig 12" från Jula) samt några skivor ur handskfacket. En ruskigt repig foo fighters-cd, samt en skiva med några showmedley-backings. Hoppas de får en trevlig musikupplevelse.

Härnäst tänker jag investera i ett billarm, då detta är fjärde bilinbrottet jag haft sedan jag flyttade till den här stan i slutet på 2005.

3 kommentarer:

Andreas sa...

Eller varför inte lämna denna eminenta stad mot en annan?
Det finns ju fler ställen än Falköping man kan bo och verka i?

Som t.ex. Mellerud, där finns ingen polis alls....

Stor Bror sa...

Passar på att bigoa en liten länk....

Emil Carlsson sa...

Tanken har slagit mig både en och två gånger... Tack för länken!