torsdag 8 januari 2009

Långhelg!

Se där, se där... Nu passerade vi 200 besökare. Ingen som vill ge sig till känna den här gången heller?

Nåja.

Nu är jul och nyår överstökat för den här gången. Det har varit en underbar tid fylld med mat, kärlek, mat, sprit, mat och öl. Och mat. Jag lyckades faktiskt med konststycket att kräkas på juldagsnatten utan att ha blivit överförfriskad på kemisk väg. Mer om det senare.

Julafton fick jag i år fira ihop med min Malin hemma i barndomshemmet i Tidaholm tillsammans med min familj och släkt. En mysig tillställning med RIKTIG julgran (tack Malin) och underbar mat (tack mor och far). Kvällen avslutades naturligtvis med en omgång Trivial Pursuit. Frågorna är fortfarande lika svåra som de är varje år. Varför just denna kallas "Genus-upplagan" är i sig kryptiskt nog eftersom frågorna inte alls kan förknippas med olika genus. "Genius-upplagan" hade vart ett mer passande namn.


Pappa och Elisabeth vann...


Juldagen så. Kombinationen fantastiskt italienskt julbord/fantastiskt svenskt julbord plus chokladpudding och godis berättade senare på natten klart och tydligt för mig att det minsann inte alls trivdes ihop i en sovande Emilmage, varvid jag väckte hela huset med ett rejält oväsen från badrummet. Synd på all den maten, men jag hade inget val...

Nyårsafton spenderades i Jönköping hemma hos Tina & Hasse, detta underbara värdpar som kvällen till ära lagat en delikat nyårssupé. Snart blir de mor & far till en ny liten krabat också, och det märks att de kommer leva lyckliga i alla sina dagar. Meant to be. Jag säger grattis redan, jag. Grattis!

Över nyår hade vi också finfrämmat från Holland; det var Lindsy, Malins gamla rumskompis från Mallorcatiden som kom och gjorde oss sällskap. Det är alltid lika trevligt att ha henne här.Wolle, Tina, Robin, Fia, Hasse, Lindsy och Min Malin!

Nu är vardagen tillbaks, fast med ett undantag... Malin är i MIAMI! Läs hennes blogg, hon smiter in och skriver emellanåt. Jag är lite avundsjuk. Och jag saknar henne. Väldigt mycket.

GOTT NYTT 2009!

1 kommentar:

Fredrik sa...

God fortsättning!!