tisdag 3 juni 2008

Prylar, utgifter och bilder...

Jag lovade en utveckling av mitt förra inlägg, en sammanfattning av mitt liv sen sist.

Min och Malins 3-årsdag firades när jag kom hem från jobbet lite tidigare än vanligt, onsdagen den 28:e Maj. När jag gick in genom dörren möttes jag av en enormt god doft, samt tonerna av den låt som kommit att bli "vår låt". I skenet av levande ljus satt hon där i soffan med ett leende som kunde få den mest hjärtlöse att smälta. Hon vet mycket väl att vägen till mitt hjärta går raka vägen genom magen. Därför hade hon grillat kött och lagat färskpotatis. Till denna anrättning serverades Freixenet, det mousserande vita vin som symboliserade champagne på alla festliga tillfällen på Mallorca. Kanske inte det godaste, men smaken gör en nostalgisk och påminner om de fina stunder vi hade på den varma ön sommaren 2005. Jag älskar henne, hon är fantastisk min Malin!

Vi håller som bäst på att packa ihop och slänga saker inför flytten till vår 3-rummare. Jag har aldrig i mitt liv slängt så mycket bra-att-ha-saker som nu. Men det känns skönt, och lite att se som en nystart även på prylsidan. 5 tangentbord, flera kassar med gamla kabelstumpar, en tv, ett knippe halvtrasiga hörlurar, en svajig vinylspelare, en soffa, ett skrivbord, några stolar och lite annat gott och blandat... Jag kommer säkert slänga några datorer till också. Har redan slängt 3-4 datorer vid förra flytten, och ett par macar som jag fick slängda efter mig av min gode vän John.
Man är ju knegare och egen företagare nu, så det är ju bättre att köpa rejäla nya grejor istället. Det var svårare när man var arbetslös och bidragslös.

Där tappade jag tråden tror jag... Jaja. Vidare: Jag har ju köpt mig en moppe!!!


Här är hon, skönheten! En Baotian. Går som ett skott i nedförsbackar.

Andra inköp på sista tiden:
- GPS, Navigon 2110.
- LCD-tv, Samsung 40"
Låt det goda rulla!!!! =)

När vi ändå är inne på bilder, såhär såg det ut när jag sorterade tidningsurklipp förra veckan:


Glöm inte lämna en kommentar! Häj!

2 kommentarer:

Fredrik sa...

AAAhhhh, vilket vrålåk!! Kör i vind som Efraim sa...?

Sofie sa...

Coolt me moppe! Jag tror jag har en likadan fast röd ju :)