fredag 14 november 2008

Business, business...

Sitter och kan inte bestämma mig för om jag ska följa Jailhouse Rock-originalet till 100%. Visst är det speciellt med shuffle och straight på samma gång, men gungigare med triol-shuffle eller ösigare med straight.

Såna här miniångestar kan göra att man får svårt att somna, hur dumt det än må låta. Vill inte ringa min uppdragsgivare heller, nu när timmen börjar bli sen.

Var hos Anders ikväll, hjälpte honom igång med midi-programmerande och jammade lite gitarr. Så mysigt att bara sitta och mysplinka och fnissa lite, det borde man göra oftare.

Som så mycket annat.
Att träffa sina vänner överhuvudtaget till exempel.

Ibland undrar jag om det är värt det. Att prioritera bort all fritid för att jobba med firman istället. Det tar sån jäkla tid. Emellanåt känner jag mig bara som en stor skit, då jag nästan alltid sätter mig vid datorn och jobbar direkt efter jobbet, istället för att vårda förhållandena med både Malin, släkten och mina vänner.

Musikproduktionen jag är igång med nu ska vara klar i december. Det är bra mycket jobb kvar att göra på det, så det lär ju inte bli nån mer fritid att tala om i år. Några helger ska jag nämligen spendera på Designhotellet i Värnamo dessutom, där det ska serveras underhållning till julmaten.

Fast sen tänker jag: Jag får jobba med musik, på semiproffessionell nivå. Jag driver egen firma och gör några kronor på det. Jag har en underbar tjej som älskar mig trots att jag nöter skrivbordsstol hela kvällarna. Egentligen har jag det bra.

1 kommentar:

Fredrik sa...

Det kostar att följa sitt hjärta, men belöningen är ju å andra sidan desto större.